1. Shko tek menuja
  2. Shko tek permbajtja
  3. Skip to Footer

Fakulteti i Inxhinierise Matematike dhe Inxhinierise Fizike

Kontakti

Kontakti-figura
Adresa:
“Muhamet Gjollesha”, pranë hotel “Diplomat” Tr Shqipëri Albania

Telefoni: +355 42257294

Numër celulari: +355 692075216, +355 694030003

http://fimif.edu.al

Formulari i kontaktit

Dërgoni një email. All fields with an * are required.

Informacion tjetër

Informacion tjetër:

Fakulteti i Inxhinierise Matematike dhe Inxhinierise Fizike

Vendodhja e Fakultetit të Inxhinierise Matematike dhe Inxhinierisë Fizike.