1. Shko tek menuja
 2. Shko tek permbajtja
 3. Skip to Footer

10 VJET FIMIF

10 VJET FIMIF  Fakulteti i Inxhinierise Matematike dhe inxhinierise Fizike mbushi 10 vjet! Rrugetimi yne paraqitet shkurtimisht ne kete prezantim  10 vjet FIMIF!     Read more...

Ceremonia e Diplomimit

Ceremonia e Diplomimit Diten  epremte ne daten 9 Mars, ora 16.00, Fakulteti i Inxhinierise Matematike dhe Inxhinierise Fizike, organizon ceremonine e diplomimit per studentet qe perfunduan vitin akademik 2016 - 2017. ... Read more...

Lista e fituesëve të fazës së parë në programet e studimit të FIMIF_2017

 Te nderuar nxenes, studente te ardhshem te Fakultetit te Inxhinierise Matematike dhe Inxninierise Fizike: Ju bejme me dije se nga dita e sotme jane publikuar listat paraprake te fitueseve ne pr... Read more...

Workshop: “RREZATIMI JO JONIZUES: Rreziqet dhe masat mbrojtëse ”

  NJOFTIM Ne  Fakultetin e Inxhinierisë Matematike dhe Inxhinierisë Fizike të Universitetit Politeknik të Tiranës në datën 29 Mars 2017, ora 10.00,  organizohet workshopi me... Read more...

International Conference on Applied Sciences and Engineering 2017

International Conference on Applied Sciences and Engineering 2017   Call for Papers The Polytechnic University of Tirana and the Faculty of Engineering Mathematics and Engineering Physics are pleased to announce the 2nd International Conference on Applie... Read more...

STRUKTURA VJETORE E PROCESIT MËSIMOR PËR VITIN AKADEMIK 2016-2017

  struktura vjetore e procesit mësimor për vitin akademik 2016-2017 cikli i parë i studimeve     cikli i parë i studimeve   semestri i ... Read more...

Lista e Studenteve fitues ne programet e ciklit te dyte ne FIMIF

 Shpallen listat e fituesve te Ciklit te Dyte ne Msh dhe MP perkatesisht ne Inxhinieri Matematike dhe Inxhinieri Fizike per vitin akademik 2016-2017 ne FIMIF (klikoni me siper ose shfletoni faqe... Read more...

Shpallen listat joperfundimtare te raundit te dyte ne FIMIF

Bazuar ne Udhezimin e Ministrise se Arsimit dhe Sportit, Fakulteti i Inxhinierise Matematike dhe Inxhinierise Fizike, shapall  listen joperfundimtare te fitueseve në Raundin II, ne programet qe o... Read more...

Shpallen kuotat e lira ne programet e studimit te FIMIF

Bazuar ne Udhezimin e Ministrise se Arsimit dhe Sportit, Fakulteti i Inxhinierise Matematike dhe Inxhinierise Fizike, shapall  Kuotat e pa plotësuar në Raundin I, te aplikimit ne programet q... Read more...

Lista e fituesëve të fazës së parë në programet e studimit të FIMIF

Te nderuar nxenes, studente te ardhshem te Fakultetit te Inxhinierise Matematiek dhe Inxninierise Fizike: Ju bejme me dije se nga dita e sotme jane publikuar listat paraprake te fitueseve ne programe... Read more...

Perfundojne zgjedhjet ne FIMIF

Procesi i zgjedhjeve ne UPT dhe FIMIF shte zhvilluar me sukses Prof.As Ligor Nikolla rizgjidhet ne krye te fakultetit per drejtimin e tij edh eper 4 vite te tjera. Rektor i Universitetit Politeknik z... Read more...

Këshilli i Fakultetit

Këshilli i Fakultetit Këshilli i Fakultetit është organi kolegjial epror vendimmarrës, i cili vendos për problemet më të rëndësishme të Fakultetit në fushat e mësimit, kërkimit shkencor dhe në ato me karakter administrativ... Read more...

Qeveria studentore

Qeveria studentore   Studentet e FIMIF jane organizuar ne keshilla studentore. Mbledhjet periodike të Këshillit Studentor që zhvillohen çdo muaj me pjesëmarrjen e përfaqësuesve të njësive kryesore dhe/ose bazë, në... Read more...

Suporti ndaj stafit akademik dhe atij mbështetës

Suporti ndaj stafit akademik dhe atij mbështetës FIMIF mbeshtet fuqishem kualifikimin e stafit akademik dhe atij mbeshtetes. Ofrohet asistence per pjesmarrje ne konferenca, seminare etj. Orimi i ciklit te trete te studimit nga fakulteti yne ndihmon ... Read more...

Punesimi, dokumente për aplikim

Punesimi, dokumente për aplikim Politikat e rekrutimit të stafit në zbatim të rregullave në fuqi Rekrutimi i stafit mbështetet tërësisht në disa kritere e elemente thelbësore të tilla si: (1) nevojat për staf të ri që përcaktohen... Read more...

Botime të stafit, artikuj shkencorë

  Numri i botimeve në pesë vitet e fundit nga stafi i qëndrueshëm i FIM&IF Gjithsej anëtarët e stafit akademik (të brendshëm, senior dhe me ngarkesë të veçantë) kane botuar mbi 70 botime t... Read more...

Mjediset e FIMIF, sallat laboratoret

Mjediset e FIMIF, sallat laboratoret Mjediset dhe asetet e duhura për kryerjen e procesit mësimor: sallat e leksioneve, laboratorët, mjetet e pajisjet për përgatitjen teorike dhe praktike Studentë e Ciklit të Dytë “Master i Shkencave” e... Read more...

Bashkëpunimet brenda dhe jashtë vendit

Bashkëpunimet brenda dhe jashtë vendit Bashkëpunimi me institucionet e Arsimit të Lartë brenda vendit. FIM&IF ka kontakte me pothuajse të gjithë Institucionet e Arsimit të Lartë brenda vendit. Kontaktet bazohen mbi aktivitete në kuadr... Read more...

Punime të studentëve, diploma

Punime të studentëve, diploma Këshilli i Diplomimeve është organ akademik këshillimor që krijohet në kuadrin e një departamenti për programimin dhe koordinimin e aktiviteteve të mësimit dhe studimit. Kompetencat dhe detyrat e tij ... Read more...

Kërkimi shkencor, projekte dhe publikime

  Politika e kërkimit shkencor në të gjitha nivelet e FIM&IF Krahas mësimdhënies, një prej dimensioneve të rëndësishme ne FIM &IF është edhe kërkimi shkencor në përputhje me filozofinë... Read more...
Previous
Next
 • 10 VJET FIMIF

  10 VJET FIMIF

 • Ceremonia e Diplomimit

  Ceremonia e Diplomimit

 • Lista e fituesëve të fazës së parë

 • Workshop: “RREZATIMI JO JONIZUES: Rrez

 • International Conference on Applied Sciences and Engineering 2017

  International Conference on Applied Scie

 • STRUKTURA VJETORE E PROCESIT MËSIMOR P

 • Lista e Studenteve fitues ne programet

 • Shpallen listat joperfundimtare te raund

 • Shpallen kuotat e lira ne programet e st

 • Lista e fituesëve të fazës së parë

 • Perfundojne zgjedhjet ne FIMIF

 • Këshilli i Fakultetit

  Këshilli i Fakultetit

 • Qeveria studentore

  Qeveria studentore

 • Suporti ndaj stafit akademik dhe atij mbështetës

  Suporti ndaj stafit akademik dhe atij mb

 • Punesimi, dokumente për aplikim

  Punesimi, dokumente për aplikim

 • Botime të stafit, artikuj shkencorë

 • Mjediset e FIMIF, sallat laboratoret

  Mjediset e FIMIF, sallat laboratoret

 • Bashkëpunimet brenda dhe jashtë vendit

  Bashkëpunimet brenda dhe jashtë vendit

 • Punime të studentëve, diploma

  Punime të studentëve, diploma

 • Kërkimi shkencor, projekte dhe publikim

Lista e Studenteve fitues ne programet e ciklit te dyte ne FIMIF

 Shpallen listat e fituesve te Ciklit te Dyte ne Msh dhe MP perkatesisht ne Inxhinieri Matematike dhe Inxhinieri Fizike per vitin akademik 2016-2017 ne FIMIF

(klikoni me siper ose shfletoni faqen) 


Lista e  Studenteve

Master Profesional Inxhinieri Matematike 2016-2017

Aktuaristike

         

Nr

Emri

Atesia

Mbiemri

Mesatare

1

Kristiana

Alfred

Marjanaku (Pani)

7.7

2

Romario

Isuf

Cane

6.87

3

Manjola

Luan

Kullolli

6.33

4

Arjola

Preng

Vokrri

6.26

5

Arjeta

Xhevit

Bulica

6.24

6

Arjela

Preng

Vokrri

6.23

7

Desara

Thoma

Qyli

6.22

8

Arbeta

Arshim

Licaj

6.2

9

Erjola

Ibrahim

Berberi

6.13

10

Ornida

Reshat

Lala

6.03

11

Orald

Agron

Veizi

6.01

12

Dorina

Dilaver

Mimini

5.96

13

Kristina

Robert

Ganolli

5.95

14

Eneda

Hysen

Hajdarmataj

5.94

15

Klaudio

Edmond

Zarka

5.9

16

Oltjon

Hekuran

Kadriu

5.89

17

Klejda

Safet

Ballia

5.85

18

Nertila

Pellumb

Bici

5.81

19

Aida

Perparim

Haxhiu

5.73

20

Aldo

Vasil

Naci

5.71

 


 Lista e  Studenteve

Master Profesional Inxhinieri Matematike   2016-2017

Analize sistemesh

Nr

Emri

Atesia

Mbiemri

Mesatare

1

Simona

Farudin

Hoxhaj

6.28

2

Enxhi

Osman

Muca

6.16

3

Bora

Fadil

Asllani

5.8

4

Denisa

Vesel

Hurdha

5.75

5

Albana

Gezim

Bali (Syla)

5.71

6

Jonida

Enver

Alla

5.68

7

Lindita

Arben

Prifti

5.67

8

Anxhela

Arben

Arapi

5.66

9

Esmerina

Riza

Demirxhiu

5.65

10

Eduhina

Udi

Nurce

5.62

11

Ema

Hasan

Cani

5.62

12

Marina

Spiro

Tomani

5.6

13

Albert

Neim

Shahinaj

5.58

14

Anxhela

Agron

Rona

5.57

15

Emanuel

Mark

Rrapi

5.56

16

Ervisa

Qemal

Peka

5.55

17

Dorinela

Dod

Dukaj

5.46

18

Liljana

Ferit

Duraku

5.45

19

Kris

Mantheo

Rupi

5.42

20

Gentjan

Sulltan

Halilaj

5.23

 


 Lista e  Studenteve Master Shkencor  Inxhinieri Matematike   2016-2017

Nr

Emri

Atesia

Mbiemri

Mesatare

1

Edona

Josif

Moni

9.02

2

Xhuljan

Bilbil

Tafa

8.56

3

Albina

Petrit

Gjika

8.27

4

Kastriot

Metush

Lita

8.03

5

Aida

Ndue

Nika

7.76

6

Ndricim

Eqrem

Cepa

7.59

7

Marsela

Qazim

Sallja

7.44

8

Erjona

Esat

Keci

7.26

9

Ana

Bedri

Boja

7.22

10

Alfred

 

Musaj

7.1

11

Suela

Bahri

Begu

7.03

12

Xhevrie

Perparim

Hysaj

6.66

13

Elda

Fran

Priska

6.52

14

Denisa

Rifat

Fetahu

6.46

15

Vasil

Kleon

Polena

6.44

16

Andi

Bajram

Veliu

6.26

 


 Lista e  Studenteve

Master  Profesional Inxhinieri Fizike ne Mjekesi 2016-2017

Nr.

Emër / Mbiemër

Diploma

Fakulteti Universiteti

Nota  mesatare

1.     

Entela Buzi

Ing. Fizike

FIMIF

7.61

2.     

Lorela Reçi

Ing. Fizike

FIMIF

5.97

3.     

Xhorxhina Matraku

Ing. Fizike

FIMIF

5.95

4.     

Olti Elezi

Ing. Fizike

FIMIF

5.78

5.     

Kosta Çelo

Ing. Fizike

FIMIF

5.74

6.     

Zana Cana

Ing. Fizike

FIMIF

5.73

7.     

Besjana Nazëraj

Ing. Fizike

FIMIF

5.72

8.     

Xhuljana Matraku

Ing. Fizike

FIMIF

5.66

9.     

Emanuela Haxha

Ing. Fizike

FIMIF

5.62

10.               

Elvi Veruari

Mekatronik

FIE/UPT

5.57

11.               

Andi Ajazi

Ing. Fizike

FIMIF

5.55

12.               

Renalda Lila

Ing. Fizike

FIMIF

5.53

13.               

Anxhela Metanaj

Ing. Fizike

FIMIF

5.51

14.               

Donatila Allushi

Ing. Fizike

FIMIF

5.49

15.               

Rovena Hoxha

Ing. Fizike

FIMIF

5.46

16.               

Ketjon Mine

Ing. Fizike

FIMIF

5.40

17.               

Brisiana Skara (Osmani)

Ing. Fizike

FIMIF

5.40

18.               

Silvana Qose

Ing. Fizike

FIMIF

5.39

19.               

Klea Roseni

Ing. Fizike

FIMIF

5.38

20.               

Majlinda Preçi

Ing. Fizike

FIMIF

5.29

21.               

Leonard Skënderi

Ing. Fizike

FIMIF

5.27

22.               

Kristina Saliu

Ing. Fizike

FIMIF

5.27

23.               

Evanthi Simo

Ing. Fizike

FIMIF

5.10

 


 Lista e  Studenteve

Master Shkencor Inxhinieri Fizike 2016-2017

Nr.

Emër / Mbiemër

Diploma

Fakulteti

Universiteti

Nota mesatare

1.       

Edla Zaganjori

Ing. Fizike

FIMIF

9.55

2.       

Fotion Mitrushi

Ing. Fizike

FIMIF

8.03

3.       

Xhulia Dosti

Fizikë

FSHN/UT

7.98

4.       

Altin Guberi

Ing. Fizike

FIMIF

7.55

5.       

Jetmir Kampula

Fizikë

FSHN/UT

7.24

6.       

Xhorxhi  Helmi

Ing. Fizike

FIMIF

7.11

7.       

Sara Çaushi

Ing. Fizike

FIMIF

6.47

8.       

Valbona Mustafaj

Ing. Fizike

FIMIF

6.47

9.       

Ersemida Liçka

Ing. Fizike

FIMIF

6.42

10.   

Erard Miho

Ing. Fizike

FIMIF

6.41

11.   

Albino Merko

Fizikë

FSHN/UT

6.12

 

 

 

Informohuni më shumë njoftime, aktivitete, evente në FIMIF

 11111111

Untitle345634563d

UntEYUETYUTYitled

UntitlERTWERTYWERTed

Njoftime Administrativenjoftimet e fundit

International Conference on Applied Sciences and Engineering...

Call for Papers The Polytechnic University of Tirana and the Faculty of Engineering Mathematics and Engineering Physics are pleased to announce the 2nd International Conference on Applied Sciences and Engineering (ICEAS 2017). The conference will be held on 16th and 17th of November 2017, in Tirana, Albania and would like to invite you to submit papers and posters for the conf...

Njoftim per kryerjen e pageses

LAJMERIM Lajmerohen te gjithe studentet e Vitit te I ne Ciklin e Pare, dhe ne Ciklin e Dyte te studimeve, te paraqiten prane Deges se Finances per te terhequr faturen e arketimit per te kryer pagesen e tarifes se shkollimit sipas tabeles se meposhtme. Studentet qe vijne nga shtresat sociale sipas kategorive perkatese te dorezojne dokumentacionin e nevojshem, prane zyr...

VENDIM PER PËRCAKTIMIN E KRITEREVE PËR PËRFITIMIN E BURSAVE ...

REPUBLIKA E SHQIPËRISË UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANËS FAKULTETI I INXHINIERISË MATEMATIKE INXHINIERISË FIZIKE * * * V E N D I M PËR PËRCAKTIMIN E KRITEREVE PËR PËRFITIMIN E BURSAVE NGA FONDI I MBËSHTETJES STUDENTORE PËR STUDENËT E SHKËLQYER, STUDENTËT QË STUDIOJNË NË PROGRAME STUDIMI NË FUSHAT...

Ceremonia e Diplomimit 2016-2017

Njoftohen te gjithe studentet dhe stafi akademik i FIMIF se te Premten me date 2/12/2016 ora 10:00 do te zhvillohet ne ambinetet e Fakultetit te Inxh Matematike dhe Inxh Fizike Ceremonia e Diplomimit te Studenteve te FIMIF. Jeni te mirepritur!

1234

Njoftime për aktivitetet botime, seminare, konferenca