1. Shko tek menuja
  2. Shko tek permbajtja
  3. Skip to Footer
Gabim
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

Bursat e Studimit, asistentë për studentët brenda dhe jashtë vendit

scolarshipsFIMIF ofron mbeshtetje dhe Bursat e Studimit per studentët ne nevoje. Nje mbeshtetje  te madhe institucioni yne e ofron ndaj studenteve me rezultate te larta gjate studimeve universitare. Gjithashtu, ketyre studenteve u ofrohet mbeshtetje per pjesmarrje ne aktivitete shkencore, seminare, konferenc, brenda dhe jashte ventit

Njoftime