1. Shko tek menuja
  2. Shko tek permbajtja
  3. Skip to Footer
Gabim
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

Stafi administrativ

managementKancelari i Fakultetit, në mbështetje të Ligjit te Arsimit të Lartë, Neni 22 pika 7, emërohet nga Rektori midis tri kandidaturave të propozuara nga Këshilli i Administrimit i UPT-së. Kancelari duhet të ketë formim universitar, juridik ose ekonomik dhe së paku 5 vjet përvojë pune.
Përgjegjësi i Sekretarisë (Kryesekretari) emërohet nga Rektori. Ai duhet të jetë me arsim të lartë.
 

 

Njoftime