1. Shko tek menuja
  2. Shko tek permbajtja
  3. Skip to Footer

Fakulteti i Inxhinierise Matematike dhe Inxhinierise Fizike

Kontakti

Kontakti-figura
Adresa:
“Muhamet Gjollesha”, pranë hotel “Diplomat” Tr Shqipëri Albania

Formulari i kontaktit

Dërgoni një email. All fields with an * are required.

Informacion tjetër

Informacion tjetër:

Fakulteti i Inxhinierise Matematike dhe Inxhinierise Fizike

Njoftime

Vendodhja e Fakultetit të Inxhinierise Matematike dhe Inxhinierisë Fizike.